NIBE S1255

NIBE S1255 inteligentna toplotna pumpa s integrisanim grijanjem tople vode. Nudi optimalne uštede jer se toplotna pumpa automatski prilagođava potrebama grijanja u kući. Sa dugogodišnjim iskustvom regulisanja snage toplotne pumpe za tlo i jednim od najširih raspona na tržištu, NIBE je vodeći igrač u tehnologiji pretvarača.

NIBE S1255 ima visoki godišnji faktor grijanja, što daje minimalan trošak rada. Toplotna pumpa je dostupna u tri različite veličine snage; 1,5-6 kW, 3-12 kW i 4-16 kW, a pogodno je za male i velike domove. NIBE S-serija s ugrađenom Wi-Fi vezom postaje prirodni dio vašeg povezanog doma. Pametna tehnologija automatski prilagođava klimu u zatvorenom i daje vam potpunu kontrolu nad sistemom s vašeg telefona ili tableta. Maksimalni komfor i minimalna potrošnja energije – dok prirodi čini uslugu.

Uz pomoć interneta i myUplink ćete dobiti brzi pregled statusa geotermalne pumpe i status grijanja u vašem domu. Ovo fleksibilno rješenje omogućava vam da lako pratite i kontrolišete proizvodnju topline i tople vode. Ako dođe do kvara, bit ćete brzo obaviješteni putem push poruke i e-maila.

Na tržištu će biti dostupna već od februara 2020.